shownieuws

Armand Fuchs houdt van ’Ondeugend’.

Armand Fuchs houdt van ’Ondeugend’.

Na vele jaren als fietsenmaker te hebben gewerkt in Amsterdam heeft Armand Fuchs gekozen voor een fulltime zang carrière. Armand bracht eerder uit: “Leven lukt me niet met jou”,” Zomertijd” & “Lekker Ding”. Zijn debuut single was ”Al The Thieme”.
Nu 15 jaar later en een brok ervaring te hebben opgedaan komt hij opnieuw uit met een eigen single met als titel “Ondeugend”.
Deze single is tot stand gekomen door de heren van Tilburg van box 5 o.l.v. Paul Nuijten en Bas Van Tilburg waar Armand regelmatig zijn stemgeluid en performen mag tonen.
Er is voor de studio van Ger Oerlemans Producties in Alkmaar gekozen. Die heeft er ook voor gezorgd dat er een aantal mooie producties klaar liggen voor het aankomend album.
Armand zijn nieuwste release “Ondeugend”, is de eerste single van het album dat naar verwachting medio 2018 uit zal gaan komen.
De zanger hoopt ook dat dit na jaren hard werken met veel up’s en downs een stap is waar hij erg naar verlangt! Zijn droom is dan ook gewoon te zingen en veel mensen blij te maken met zijn muziek.

happy wheels

Redactie

april 24th, 2017

No Comments

Comments are closed.