shownieuws

Danny Diego steelt de show

Danny Diego steelt de show

Danny Diëgo wil opnieuw de show stelen met een zwoel, zomers nummer. Het beginnende, veelbelovende, Nederlandstalige muziektalent uit Delft met zijn goed uitziende looks, mag het publiek graag entertainen, waarbij podiumvrees niet in het woordenboek voorkomt.

Danny heeft het horecaleven uitgezwaaid, omdat zijn passie lag in het artiestenvak en de modellen business. De zanger en het goed uitziende model heeft de hoofdrol in o.a. de herfstbok reclame van Grolsch op zijn naam weten te zetten en staat in bijna ieder reclame blaadje die je openslaat. Ook het TV programma Utopia (inwoner), It takes 2 (barman) heeft geen windeieren gelegd voor het beginnende talent en hierdoor kwam de zangcarrière van Danny in een stroomversnelling.

Danny wil opnieuw schitteren en de show stelen, na de singles Oyalela, Boom Chica Chica, I ben jouw Valentijn en het succes van de singel Wauw, is Danny klaar voor de grote doorbraak in de muzikale molen en lanceert met volle trots en passie de singel ’Ze steelt de show’. Een vrolijk, vlot en zomers lied met een vleugje reggae, die het gehoor streelt.

Voor de single ’Ze steelt de show’ is Danny een samenwerkingsverband aangegaan met niemand minder dan Niels Lingbeek, die samen met Danny een mooi eindproduct heeft afgeleverd.

happy wheels

Redactie

april 24th, 2017

No Comments

Comments are closed.