shownieuws

Jeroen Visser kent zijn vrienden

Jeroen Visser kent zijn vrienden

Een heerlijke kennismaking met Jeroen Visser, een 42 jarige Volkszanger
uit Arnhem. Jarenlang zong hij al van kroegie tot feestplein en was ook al diverse malen een graag geziene artiest op de grote Mega Piraten Festijnen.
Dat men nu zegt, Jeroen Visser…….nooit van gehoord of zelfs ook maar in deze hoedanigheid te hebben gezien, dat kan kloppen.
Jeroen zong al bij de nog in leven zijnde Volkszanger no.1 Andre Hazes, als de look a like, en was zelf ook een grote fan van hem.
Door de jaren heen, en zeker na het overlijden van deze zanger kreeg, hij er steeds meer moeite mee om in de huid te kruipen van Hazes. Zowel uit respect, maar ook doordat vele andere zangers deze act gingen doen.

Natuurlijk ontkom je er niet aan, na jarenlang dit vertolkt te hebben, om een muzikale ode te brengen tijdens je optredens aan jouw held, maar te evenaren is hij niet…… Tijd om de man onder zijn zwarte leren jas, hoed en zonnebril zelf als artiest te ontdekken en beter te leren kennen.

Jeroen, stapte naar Emile Hartkamp & Norus Padidar, om gezamenlijk een muzikaal project op te zetten, die als een maatpak bij hem past.
Levenslied en levensleed, van gezelligheid tot de emotionele klanken en iedereen zal verrast worden, want een ding is zeker……..Jeroen heeft een heel aangenaam eigen stemgeluid met eigen timing en timbre, die vele fans van het Hollandse Lied zullen raken.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een prachtig Personality Album, die begin 2018 zal uitkomen.

Zijn eerste single is er een vanuit de begin jaren 90, en was destijds een behoorlijke Cafeknaller, vertolkt door Klaas Veen….’Toen ik geld had, had ik vrienden’. Ook deze werd destijds door hetzelfde team vervaardigt en des te leuker en unieker dat juist deze titel een hernieuwde kans krijgt.

Dit is de start van Jeroen Visser op weg naar een plekje in Nederland Muziekland…..de podia kent ie al, nu het publiek en de grote groep fans van dit populaire genre hem laten ontdekken en kennis te maken. Deze single is een heerlijk begin.

By the way, Jeroen heet eigenlijk Gruppelaar met zijn achternaam maar tsja….dat klonk niet zo lekker, dus Visser is het nu geworden en is ontleent aan zijn tweede grote passie namelijk: vissen.

happy wheels

Redactie

april 24th, 2017

No Comments

Comments are closed.