shownieuws

Valt Henri van Velzen voor Rosalyn?

Valt Henri van Velzen voor Rosalyn?

Niet doorvertellen hoor.. maar Henri van Velzen is onlangs gedwongen in gesprek gegaan met Abraham! Vijftig lentes telt de ras-entertainer ondertussen die garant staat voor de release 2 tot 3 singles per jaar. De Zwollenaar die vanaf zijn achttiende menig podium in ons land- maar ook over onze grenzen al heeft beklommen, staat bekend als de olijke en vrolijke volkszanger uit het oosten. Ooit begonnen bij een coverband, alwaar hij de basis legde, kreeg zijn solo carriere in 2005 gestalte nadat hij een album met louter André Hazes-liedjes had opgenomen. Het vertrekpunt van een loopbaan in de muziek, op meerdere terreinen trouwens.

Als Henri een blik op zijn platenkast werpt ziet hij daar naast twee albums een imposante rij singles staan; ‘Bella Balkonia’, ‘4 Vrienden’ ‘Mijn Eigen Feestje’, ‘Ik Kan Jou Niet Missen’, ‘Een Vriend Is Pas Een Vriend’ of ‘Het Is Zomer’, zijn- en worden volop gedraaid door de radiostations. Naast al dat solo materiaal kijkt Van Velzen vol trots terug op vruchtbare samenwerkingen met o.a. Henny Thijssen, Koos Alberts, Jacques Herb, Hein Migchelbrink (de Spifires) en met Herman Lippinkhof. Henri is op velerlei fronten actief in de muziek.

De opnames en productie van ‘Ik zag haar daar’, de nieuwe single van Henri, lagen weer in de vertrouwde handen van Martin Sterken. “Weer een echte Henri van Velzen-plaat”, zo laat de volkszanger vrolijk weten! En vrolijk is ie! Een gezellige wals over Rosalyn, een echte femme fatale, waarvoor zowat iedere kerel als een baksteen zou vallen. Of Henri óók zijn oog heeft laten vallen op deze dame, verteld hij op zijn single: ‘Ik zag haar daar’!

happy wheels

Redactie

april 24th, 2017

No Comments

Comments are closed.